Rennes vs Lorient

Rennes vs LorientRennesLorient

⚽ 2024-03-03 – Ligue 1

 

Rennes vs Lorient Tippek

A fenti táblázatból kiolvasható a csapatok aktuális formája a legutóbbi 5 mérkőzés alapján, amiből mi kiszámoltuk a mérkőzés várható kimenetelét.

Rennes vs Lorient fogadási tippek

Tippjeink a 2024-03-03-án megrendezésre kerülő Rennes - Lorient Ligue 1 találkozóra, melyet a két csapat statisztikai, illetve egymás elleni mérkőzéseinek adataira alapozunk. A tippek megjelenítéshez kattintson a Tippeket Megmutat gombra!

Rennes vs Lorient fogadási tippek

Tippjeink a 2024-03-03-án megrendezésre kerülő Rennes - Lorient Ligue 1 találkozóra, melyet a két csapat statisztikai, illetve egymás elleni mérkőzéseinek adataira alapozunk. A tippek megjelenítéshez kattintson a Tippeket Megmutat gombra!

Mielőtt eldönti, hogy milyen eredményre fogad, a rendelkezésre álló statisztikák alapján készítse el saját mérkőzéselemzését. A megalapozott döntések meghozatala érdekében az a legjobb, ha minden esetben tanulmányozza a SoccerStats247.com oldalon található statisztikákat.

Hol fogadhat a Rennes – Lorient mérkőzésre?

Ha a Rennes vs Lorient mérkőzésre szeretne fogadni, és ehhez megbízható weboldalt keres, azt javasoljuk, hogy a következő lehetőségek közül válasszon:

Az itt szereplő szolgáltatók mindegyike kiváló értékelést kapott a felhasználóktól, a regisztrációkor üdvözlőbónusz-csomagot kínálnak, valamint több mint 20 sportágra, többek között labdarúgásra, teniszre és kosárlabdára biztosítanak fogadási lehetőségeket. Játsszon felelősséggel. Csak 18 éven felülieknek. A bónuszokra vonatkozó felhasználási feltételek érvényesek. Kizárólag új játékosoknak.

Rennes vs Lorient mérkőzés előzetes

2024-03-03-én 16:05GMT órai kezdéssel kerül megrendezésre a RennesLorient találkozó a Ligue 1-ben. A J. Stéphan vezette hazai csapat az elmúlt 5 mérkőzéséből 3-t megnyert, míg a Lorient csupán 3-et nyert a legutóbbi 5 találkozójából.

Ami a legutóbbi Rennes vs Lorient egymás elleni találkozókat illeti, a Rennes 1 győzelmet aratott otthon, míg a Lorient 1 győzelmet aratott idegenben.

Gólszerzés csak néhány játékostól várható mindkét csapat részéről, átlagban 0.8 gól születik meccsenként. Alul található a lehetséges gólszerzők listája:

  • for Rennes: n/a
  • for Lorient: M. Bamba(1 goals/match);

Rennes vs Lorient egymás ellen elleni eredmények

A következő táblázatban láthatja a Rennes és Lorient elmúlt négy találkozójának eredményét:

Időpont Eredmények
2023-10-22 Lorient 2 – 1 Rennes
2023-01-27 Lorient 2 – 1 Rennes
2022-08-07 Rennes 0 – 1 Lorient
2022-04-24 Rennes 5 – 0 Lorient

Amennyiben további egymás elleni statisztikákra kíváncsi, ajánljuk, hogy látogasson el a Rennes – Lorient egymás ellen oldalra.

Vannak észrevételei és megérzései a Rennes – Lorient találkozó kapcsán?