Atlanta Hawks vs Cleveland Cavaliers

Atlanta Hawks vs Cleveland CavaliersAtlanta HawksCleveland Cavaliers

🏀 2024-03-07 – NBA

 

Atlanta Hawks vs Cleveland Cavaliers Tippek

Ha megnézzük a Atlanta Hawks és a Cleveland Cavaliers korábbi mérkőzéseire vonatkozó egymás elleni eredményeket és a két csapat nyerési arányát, akkor meghatározhatjuk a kosárlabda-mérkőzés lehetséges nyertesét.

Atlanta Hawks vs Cleveland Cavaliers fogadási tippek

Az NBAban 2024-03-07-án játszott Atlanta Hawks - Cleveland Cavaliers mérkőzésre vonatkozó előrejelzésünk a csapatadatok és az egymás elleni statisztikák alapján készül. A mérkőzés lehetséges győztesére vonatkozó fogadási tippjeink megtekintéséhez kattintson az Előrejelzés megtekintése gombra.

Atlanta Hawks vs Cleveland Cavaliers fogadási tippek

Az NBAban 2024-03-07-án játszott Atlanta Hawks - Cleveland Cavaliers mérkőzésre vonatkozó előrejelzésünk a csapatadatok és az egymás elleni statisztikák alapján készül. A mérkőzés lehetséges győztesére vonatkozó fogadási tippjeink megtekintéséhez kattintson az Előrejelzés megtekintése gombra.

Azt javasoljuk, hogy a mérkőzés lehetséges győztesének meghatározása és a fogadás megkötése előtt tanulmányozza a részletesebb statisztikákat, és alkosson saját véleményt. A legjobb, ha a BasketballStats247.com adatai alapján saját maga ellenőrzi a statisztikákat, és azok alapján választja ki a legjobb fogadási lehetőségeket.

Hol lehet fogadni a Atlanta Hawks vs Cleveland Cavaliers mérkőzésre?

Az alábbiakban láthatja azokat az ajánlott weboldalakat, ahol a Atlanta Hawks – Cleveland Cavaliers mérkőzés győztesére fogadhat, valamint felett/alatt fogadásokat köthet, és a félidő győztesét is megtippelheti:

Az ajánlott szolgáltatók listáját a felhasználói vélemények és az ágazatban szerzett tapasztalatok alapján állítottuk össze. Ezek a szolgáltatók regisztrációs bónuszokat kínálnak az új játékosoknak, valamint más sportágakra, többek között labdarúgásra, teniszre, kézilabdára és 20 másik sportra biztosítanak fogadási lehetőségeket. Játsszon felelősséggel. Csak 18 éven felülieknek. A bónuszokra vonatkozó felhasználási feltételek érvényesek. Kizárólag új játékosoknak.

Atlanta Hawks vs Cleveland Cavaliers mérkőzés előzetes

Az NBAban a Atlanta Hawks vs Cleveland Cavaliers mérkőzést 2024-03-07-án, 01:30 órakor (GMT) játsszák. A hazai csapat a legutóbbi 60 mérkőzésből 26-at megnyert, míg a Cleveland Cavaliers az elmúlt 60 mérkőzésén 0.65 százalékos nyerési arányt ért el.

Ha az elmúlt 4 találkozót vesszük figyelembe, a Atlanta Hawks hazai pályán 1 győzelmet aratott, a Cleveland Cavaliers pedig idegenben 1 alkalommal nyert.

Az aktuális idényben a Atlanta Hawks átlagos pontkülönbsége -2.3, a Cleveland Cavaliers átlagos pontkülönbsége pedig 4.8:

  • Atlanta Hawks: átlagosan 120.4 szerzett pont, átlagosan 122.7 kapott pont
  • Cleveland Cavaliers: átlagosan 114.4 szerzett pont, átlagosan 109.5 kapott pont

Atlanta Hawks vs Cleveland Cavaliers egymás ellen elleni eredmények

Az alábbi táblázat a Atlanta Hawks és a Cleveland Cavaliers legutóbbi 4 egymás elleni mérkőzésének eredményeit tartalmazza:

Időpont Eredmények
2024-01-21 Atlanta Hawks 95 – 116 Cleveland Cavaliers
2023-12-17 Cleveland Cavaliers 127 – 119 Atlanta Hawks
2023-11-29 Cleveland Cavaliers 128 – 105 Atlanta Hawks
2023-10-11 Atlanta Hawks 108 – 107 Cleveland Cavaliers

A mérkőzések végeredménye mellett a Atlanta Hawks – Cleveland Cavaliers mérkőzések egymás elleni adatait, valamint a csapat összetételét és a tabellát is megtekintheti.

Vannak észrevételei és megérzései a Atlanta Hawks – Cleveland Cavaliers találkozó kapcsán?