Zalakeramia vs Alba Fehervar

Zalakeramia vs Alba FehervarZalakeramiaAlba Fehervar

🏀 2024-03-23 – NB I. A

 

Zalakeramia vs Alba Fehervar Tippek

Ha megnézzük a Zalakeramia és a Alba Fehervar korábbi mérkőzéseire vonatkozó egymás elleni eredményeket és a két csapat nyerési arányát, akkor meghatározhatjuk a kosárlabda-mérkőzés lehetséges nyertesét.

Zalakeramia vs Alba Fehervar fogadási tippek

Az NB I. Aban 2024-03-23-án játszott Zalakeramia - Alba Fehervar mérkőzésre vonatkozó előrejelzésünk a csapatadatok és az egymás elleni statisztikák alapján készül. A mérkőzés lehetséges győztesére vonatkozó fogadási tippjeink megtekintéséhez kattintson az Előrejelzés megtekintése gombra.

Zalakeramia vs Alba Fehervar fogadási tippek

Az NB I. Aban 2024-03-23-án játszott Zalakeramia - Alba Fehervar mérkőzésre vonatkozó előrejelzésünk a csapatadatok és az egymás elleni statisztikák alapján készül. A mérkőzés lehetséges győztesére vonatkozó fogadási tippjeink megtekintéséhez kattintson az Előrejelzés megtekintése gombra.

Azt javasoljuk, hogy a mérkőzés lehetséges győztesének meghatározása és a fogadás megkötése előtt tanulmányozza a részletesebb statisztikákat, és alkosson saját véleményt. A legjobb, ha a BasketballStats247.com adatai alapján saját maga ellenőrzi a statisztikákat, és azok alapján választja ki a legjobb fogadási lehetőségeket.

Hol lehet fogadni a Zalakeramia vs Alba Fehervar mérkőzésre?

Az alábbiakban láthatja azokat az ajánlott weboldalakat, ahol a Zalakeramia – Alba Fehervar mérkőzés győztesére fogadhat, valamint felett/alatt fogadásokat köthet, és a félidő győztesét is megtippelheti:

Az ajánlott szolgáltatók listáját a felhasználói vélemények és az ágazatban szerzett tapasztalatok alapján állítottuk össze. Ezek a szolgáltatók regisztrációs bónuszokat kínálnak az új játékosoknak, valamint más sportágakra, többek között labdarúgásra, teniszre, kézilabdára és 20 másik sportra biztosítanak fogadási lehetőségeket. Játsszon felelősséggel. Csak 18 éven felülieknek. A bónuszokra vonatkozó felhasználási feltételek érvényesek. Kizárólag új játékosoknak.

Zalakeramia vs Alba Fehervar mérkőzés előzetes

Az NB I. Aban a Zalakeramia vs Alba Fehervar mérkőzést 2024-03-23-án, 17:00 órakor (GMT) játsszák. A hazai csapat a legutóbbi 24 mérkőzésből 12-at megnyert, míg a Alba Fehervar az elmúlt 24 mérkőzésén 0.833 százalékos nyerési arányt ért el.

Ha az elmúlt 4 találkozót vesszük figyelembe, a Zalakeramia hazai pályán 0 győzelmet aratott, a Alba Fehervar pedig idegenben 2 alkalommal nyert.

Az aktuális idényben a Zalakeramia átlagos pontkülönbsége -0.7, a Alba Fehervar átlagos pontkülönbsége pedig 10.2:

  • Zalakeramia: átlagosan 85.3 szerzett pont, átlagosan 86.0 kapott pont
  • Alba Fehervar: átlagosan 94.5 szerzett pont, átlagosan 84.3 kapott pont

Zalakeramia vs Alba Fehervar egymás ellen elleni eredmények

Az alábbi táblázat a Zalakeramia és a Alba Fehervar legutóbbi 4 egymás elleni mérkőzésének eredményeit tartalmazza:

Időpont Eredmények
2023-12-16 Alba Fehervar 103 – 76 Zalakeramia
2023-01-14 Alba Fehervar 73 – 78 Zalakeramia
2022-10-12 Zalakeramia 70 – 76 Alba Fehervar
2022-03-12 Zalakeramia 73 – 83 Alba Fehervar

A mérkőzések végeredménye mellett a Zalakeramia – Alba Fehervar mérkőzések egymás elleni adatait, valamint a csapat összetételét és a tabellát is megtekintheti.

Vannak észrevételei és megérzései a Zalakeramia – Alba Fehervar találkozó kapcsán?