New York Knicks vs Detroit Pistons

New York Knicks vs Detroit PistonsNew York KnicksDetroit Pistons

🏀 2024-03-26 – NBA

 

New York Knicks vs Detroit Pistons Tippek

Ha megnézzük a New York Knicks és a Detroit Pistons korábbi mérkőzéseire vonatkozó egymás elleni eredményeket és a két csapat nyerési arányát, akkor meghatározhatjuk a kosárlabda-mérkőzés lehetséges nyertesét.

New York Knicks vs Detroit Pistons fogadási tippek

Az NBAban 2024-03-26-án játszott New York Knicks - Detroit Pistons mérkőzésre vonatkozó előrejelzésünk a csapatadatok és az egymás elleni statisztikák alapján készül. A mérkőzés lehetséges győztesére vonatkozó fogadási tippjeink megtekintéséhez kattintson az Előrejelzés megtekintése gombra.

New York Knicks vs Detroit Pistons fogadási tippek

Az NBAban 2024-03-26-án játszott New York Knicks - Detroit Pistons mérkőzésre vonatkozó előrejelzésünk a csapatadatok és az egymás elleni statisztikák alapján készül. A mérkőzés lehetséges győztesére vonatkozó fogadási tippjeink megtekintéséhez kattintson az Előrejelzés megtekintése gombra.

Azt javasoljuk, hogy a mérkőzés lehetséges győztesének meghatározása és a fogadás megkötése előtt tanulmányozza a részletesebb statisztikákat, és alkosson saját véleményt. A legjobb, ha a BasketballStats247.com adatai alapján saját maga ellenőrzi a statisztikákat, és azok alapján választja ki a legjobb fogadási lehetőségeket.

Hol lehet fogadni a New York Knicks vs Detroit Pistons mérkőzésre?

Az alábbiakban láthatja azokat az ajánlott weboldalakat, ahol a New York Knicks – Detroit Pistons mérkőzés győztesére fogadhat, valamint felett/alatt fogadásokat köthet, és a félidő győztesét is megtippelheti:

Az ajánlott szolgáltatók listáját a felhasználói vélemények és az ágazatban szerzett tapasztalatok alapján állítottuk össze. Ezek a szolgáltatók regisztrációs bónuszokat kínálnak az új játékosoknak, valamint más sportágakra, többek között labdarúgásra, teniszre, kézilabdára és 20 másik sportra biztosítanak fogadási lehetőségeket. Játsszon felelősséggel. Csak 18 éven felülieknek. A bónuszokra vonatkozó felhasználási feltételek érvényesek. Kizárólag új játékosoknak.

New York Knicks vs Detroit Pistons mérkőzés előzetes

Az NBAban a New York Knicks vs Detroit Pistons mérkőzést 2024-03-26-án, 00:30 órakor (GMT) játsszák. A hazai csapat a legutóbbi 70 mérkőzésből 42-at megnyert, míg a Detroit Pistons az elmúlt 71 mérkőzésén 0.169 százalékos nyerési arányt ért el.

Ha az elmúlt 4 találkozót vesszük figyelembe, a New York Knicks hazai pályán 2 győzelmet aratott, a Detroit Pistons pedig idegenben 0 alkalommal nyert.

Az aktuális idényben a New York Knicks átlagos pontkülönbsége 4, a Detroit Pistons átlagos pontkülönbsége pedig -8.8:

  • New York Knicks: átlagosan 111.8 szerzett pont, átlagosan 107.8 kapott pont
  • Detroit Pistons: átlagosan 111.3 szerzett pont, átlagosan 120.1 kapott pont

New York Knicks vs Detroit Pistons egymás ellen elleni eredmények

Az alábbi táblázat a New York Knicks és a Detroit Pistons legutóbbi 4 egymás elleni mérkőzésének eredményeit tartalmazza:

Időpont Eredmények
2024-02-27 New York Knicks 113 – 111 Detroit Pistons
2023-12-01 New York Knicks 118 – 112 Detroit Pistons
2023-01-15 Detroit Pistons 104 – 117 New York Knicks
2022-11-30 Detroit Pistons 110 – 140 New York Knicks

A mérkőzések végeredménye mellett a New York Knicks – Detroit Pistons mérkőzések egymás elleni adatait, valamint a csapat összetételét és a tabellát is megtekintheti.

Vannak észrevételei és megérzései a New York Knicks – Detroit Pistons találkozó kapcsán?