Golden State Warriors vs Utah Jazz

Golden State Warriors vs Utah JazzGolden State WarriorsUtah Jazz

🏀 2024-04-08 – NBA

 

Golden State Warriors vs Utah Jazz Tippek

Ha megnézzük a Golden State Warriors és a Utah Jazz korábbi mérkőzéseire vonatkozó egymás elleni eredményeket és a két csapat nyerési arányát, akkor meghatározhatjuk a kosárlabda-mérkőzés lehetséges nyertesét.

Golden State Warriors vs Utah Jazz fogadási tippek

Az NBAban 2024-04-08-án játszott Golden State Warriors - Utah Jazz mérkőzésre vonatkozó előrejelzésünk a csapatadatok és az egymás elleni statisztikák alapján készül. A mérkőzés lehetséges győztesére vonatkozó fogadási tippjeink megtekintéséhez kattintson az Előrejelzés megtekintése gombra.

Golden State Warriors vs Utah Jazz fogadási tippek

Az NBAban 2024-04-08-án játszott Golden State Warriors - Utah Jazz mérkőzésre vonatkozó előrejelzésünk a csapatadatok és az egymás elleni statisztikák alapján készül. A mérkőzés lehetséges győztesére vonatkozó fogadási tippjeink megtekintéséhez kattintson az Előrejelzés megtekintése gombra.

Azt javasoljuk, hogy a mérkőzés lehetséges győztesének meghatározása és a fogadás megkötése előtt tanulmányozza a részletesebb statisztikákat, és alkosson saját véleményt. A legjobb, ha a BasketballStats247.com adatai alapján saját maga ellenőrzi a statisztikákat, és azok alapján választja ki a legjobb fogadási lehetőségeket.

Hol lehet fogadni a Golden State Warriors vs Utah Jazz mérkőzésre?

Az alábbiakban láthatja azokat az ajánlott weboldalakat, ahol a Golden State Warriors – Utah Jazz mérkőzés győztesére fogadhat, valamint felett/alatt fogadásokat köthet, és a félidő győztesét is megtippelheti:

Az ajánlott szolgáltatók listáját a felhasználói vélemények és az ágazatban szerzett tapasztalatok alapján állítottuk össze. Ezek a szolgáltatók regisztrációs bónuszokat kínálnak az új játékosoknak, valamint más sportágakra, többek között labdarúgásra, teniszre, kézilabdára és 20 másik sportra biztosítanak fogadási lehetőségeket. Játsszon felelősséggel. Csak 18 éven felülieknek. A bónuszokra vonatkozó felhasználási feltételek érvényesek. Kizárólag új játékosoknak.

Golden State Warriors vs Utah Jazz mérkőzés előzetes

Az NBAban a Golden State Warriors vs Utah Jazz mérkőzést 2024-04-08-án, 01:30 órakor (GMT) játsszák. A hazai csapat a legutóbbi 77 mérkőzésből 42-at megnyert, míg a Utah Jazz az elmúlt 77 mérkőzésén 0.377 százalékos nyerési arányt ért el.

Ha az elmúlt 4 találkozót vesszük figyelembe, a Golden State Warriors hazai pályán 1 győzelmet aratott, a Utah Jazz pedig idegenben 0 alkalommal nyert.

Az aktuális idényben a Golden State Warriors átlagos pontkülönbsége 2.3, a Utah Jazz átlagos pontkülönbsége pedig -4.8:

  • Golden State Warriors: átlagosan 117.8 szerzett pont, átlagosan 115.5 kapott pont
  • Utah Jazz: átlagosan 116 szerzett pont, átlagosan 120.8 kapott pont

Golden State Warriors vs Utah Jazz egymás ellen elleni eredmények

Az alábbi táblázat a Golden State Warriors és a Utah Jazz legutóbbi 4 egymás elleni mérkőzésének eredményeit tartalmazza:

Időpont Eredmények
2024-02-16 Utah Jazz 137 – 140 Golden State Warriors
2024-02-13 Utah Jazz 107 – 129 Golden State Warriors
2022-12-29 Golden State Warriors 112 – 107 Utah Jazz
2022-12-08 Utah Jazz 124 – 123 Golden State Warriors

A mérkőzések végeredménye mellett a Golden State Warriors – Utah Jazz mérkőzések egymás elleni adatait, valamint a csapat összetételét és a tabellát is megtekintheti.

Vannak észrevételei és megérzései a Golden State Warriors – Utah Jazz találkozó kapcsán?